Havørred med Lamprette August 2009

Søndag den 23. August var jeg en tur i Lilleåen for at fiske (som så ofte før). Efter at have fisket et stykke tid på Rød Zone bliver jeg kontaktet af Jens Aage Staunsbjerg. Han siger, at jeg skal følge med en tur ned under jernbanebroen, for her har han fået øje på en havørred på ca. 50 cm, hvorpå der har suget sig en lamprette fast. Det måtte jeg se, så jeg fulgte med ned under under Jernbanebroen, og ganske rigtigt, her stod en lille havørred med en lampret "hæftet" på sig ved hovedregionen.
Jeg fandt mit kamera frem, og fik taget en lille billedserie, hvor det tydeligt ses, at havørreden har selskab af en "ubuden gæst" ovenpå hovedet. Efterfølgende fik vi fanget begge fisk i mit net, hvorefter vi skilte dem ad, og genudsatte dem.
Desværre lå havørreden lidt efter, og var død lidt længere nede af åen, mens lampretten forsvandt.
Jeg tog herefter nogle billeder af den døde havørred hvor det kødsår lampretten har forvoldt tydeligt ses!
En sjov og anderledes oplevelse synes jeg det var, og derfor har jeg nu offentliggjort billederne!

Morten Andersen
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /customers/e/2/7/langaa-sf.dk/httpd.www/billeder/fotoalbum/album37/index.php:42 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/e/2/7/langaa-sf.dk/httpd.www/billeder/fotoalbum/album37/index.php on line 42