Nyheder

klik her til Forsiden
Nyheder
Orientering til medlemmerne
Kilde/Info fra: Bestyrelsen den 2020-10-07
Kære medlemmer i Langå Sportsfiskerforening

Når en bestyrelse har fungeret gennem en længere årrække, er der brug for at standse op og bruge lidt tid på at kigge på foreningens tilstand. Derfor har bestyrelsen været samlet til et seminar, hvor vi har givet vores forening et serviceeftersyn.
Vi har brugt tid på bl.a.at arbejde med nedenstående emner.

  Hvad skal vi med LSF - hvad er målet med vores aktiviteter?
  Hvor er LSF om 5 år?
  Hvordan får vi en bredere juniorkreds?
  Hvordan skal vores udadrettede kommunikation være?
  Hvordan sikrer vi sammenholdet i foreningen?

Arbejdet med dette har ført til, at bestyrelsen i de kommende måneder vil arbejde med en række områder, som vi gerne vil fortælle jer om.

Når man forsøger at kigge ind i fremtiden, er det en god ide at bruge foreningens formålsformulering til at hjælpe en på vej mod det, man gerne vil se. Vi er således i gang med at formulere en vision for vores forening. Visionen lægger sig op af formålet med foreningen, og den skal vise os vej gennem de kommende år.
Vores udkast til vision for foreningen lyder således:

Langå Sportsfiskerforening vil være aktiv og miljøbevidst forening med en bred medlemsskare
Det ses bl.a. gennem:
Samarbejde med andre aktører
Juniorarbejde
Attraktiv fiskevand for foreningens medlemmer
Fællesskab og foreningsliv
Rettidig kommunikation på forskellige platforme.

Vi vil gerne opfordre til, at medlemmer, der ønsker at bidrage til visionen for foreningen, kontakter bestyrelsen.

Der er imidlertid også kommet en række mere konkrete initiativer ud af seminaret. I kan læse om et par stykker af dem nedenfor.

Vi har planer om at indlede et samarbejde med spejderne for derigennem at brede vores dejlige hobby ud til unge mennesker, der i forvejen kan lide at færdes i naturen.
Det kommende nummer af Optimisten vil have temasider om juniorarbejdet og juniorfiskeri. Den vil ud over at blive sendt til medlemmerne også blive omdelt på områdets skoler.
Det er også vores plan, at lade Optimisten gennemgå en ændring, så der vil komme flere artikler fra lystfiskerlivet.
Vi barsler også med, at hjemmesiden kommer til at indeholde løbende lokale nyheder ud over de fangstrapporter, der skifter fra dag til dag.

Der er nedsat en aktivitets- og arrangementsgruppe, der vil udarbejde et klubprogram, der forhåbentlig vil have appel til flere, så klubaftenerne vil blive bedre besøgt. Det er vores mål, at programmet vil favne bredt med ture, arrangementer og aktiviteter, der engang imellem også kan rumme de familiemedlemmer, der ikke fisker. Vandpleje og attraktivt fiskevand hænger sammen, og at opnå et attraktivt fiskevand kan kun opnås, hvis vi samarbejder med de andre foreninger, der har fiskevand, der støder op til vores fiskevand. En del af dette samarbejde foregår i Gudenåsammenslutningen, men vi ser også et behov for et fokuseret samarbejde med de øvrige foreninger, der har fiskevand i Lilleåen. Vi vil derfor arbejde for et endnu tættere samarbejde med disse foreninger.

Vi glæder os til at tage hul på de opgaver vi har stillet os.

Med venlig hilsen
Langå sportsfiskerforenings bestyrelse

Orientering til medlemmerne
 
Slut paa siden
End of page